Laitilan Jyske

Yleisurheilujaosto

Takaisin

Seuracupin finaali lauantaina Laitilassa

Ilkka Simola - perjantai 3. syyskuuta 2021

Jyske lähtee kakkossijalta Laitilassa lauantaina järjestettävään yleisurheilun Seuracupin alle 10 000 asukkaan paikkakunnilla toimivien seurojen valtakunnalliseen finaaliin. Edellä on vain viime vuoden Ikaalisten finaalissa Jyskeen jälkeen toiseksi sijoittunut Nakkilan Vire.

Joukkueenjohtaja Joni Vainio-Kailalla on selvä vastaus Jyskeen tavoitteeseen:
- Voitto tietenkin ja hyvät suoritukset jokaiselle henkilökohtaisesti.

Eikä pienempää tavoitetta voi kaksi edellistä vuotta finaalia ylivoimaisesti hallinneelle seuralle kotikentällä asettaakaan. Viimeksi kun finaali kisattiin Laitilassa vuonna 2015 Jyske nousi sijalta 13 kymmenen pykälää ylöspäin pronssille.

Laitilassa kisailee 13 seuraa. Kaikkiaan tämän A-sarjan karsintakilpailuihin kesäkauden aikana osallistui 66 seuraa. Alle 10 000 asukkaan kuntia Suomessa on tällä hetkellä 212 ja lähes kaikissa on toimiva yleisurheiluseura.

Seuracup on yleisurheiluseurojen välinen joukkuekisa, jossa 11-17 vuotiaat nuoret kilpailevat kesän aikana ikäluokittain lähes kaikissa yleisurheilulajeissa. Finaaleissa seurojen paremmuus ratkaistaan kunkin urheilijan sijaluvun antamin pistein.

Kisa alkaa lauantaina klo 10.30 avauksella ja seurattavaa riittää vajaan kuuden tunnin ajan.

Finaaliseurat Alkukilpailujen Paremmuusjärjestyksessä

 1. Nakkilan Vire
 2. Laitilan Jyske
 3. IF Nykarlebynejden
 4. Ikaalisten Urheilijat
 5. Tammelan Ryske
 6. Saarijärven Pullistus
 7. Maskun Kataja
 8. IF VOM
 9. Teuvan Rivakka
 10. Urjalan Urheilijat
 11. Joroisten Urheilijat
 12. Kaustisen Pohjan-Veikot
 13. Alajärven Ankkurit